НАБУ оголосило в розшук нардепку «Слуги народу» Шол

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку винесли постанову про оголошення в розшук членкині українського парламенту від пропрезидентської франкції.
Маргарита Шол

Національне антикорупційне бюро України оголосило в розшук народну депутатку від фракції «Слуги народу» Катерину Шол, яку підозрюють у недостовірному декларуванні.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

«НАБУ розшукує народну депутатку України IX скликання, підозрювану у недекларуванні у кримінальному провадженні № 42022000000000309 від 18.02.2022. Шол Маргарита Віталіївна, 15.09.1988 року народження, підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366-2 КК України», – інформує відомство.

У Національному бюро нагадали, що членкиня парламенту не вказала у декларації за 2020 рік відомості про оренду квартири на Печерську в Києві, вартість якої становить близько 5 млн грн.

Нагадаємо, детективи НАБУ разом із прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили про підозру двом народним депутатам. За інформацією «Слово і діло», йшлося про нардепок Маргариту Шол та Ірину Констанкевич.

Слідством, яке розпочато за матеріалами НАЗК, встановлено, що у декларації за 2020 рік нардепи не вказали квартири вартістю близько 2,5 млн грн та 5 млн грн відповідно, які вони орендували протягом 2020 – 2021 років для проживання у Києві. Цим вони порушили вимоги пп. 2, 3 ч. 2 ст. 46 Закону України «Про запобігання корупції». Раніше антикорупційний суд призначив засідання у справі нардепа СН Володимира Гевка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: