По Херсону вранці вдарили з артилерії: влучили у багатоквартирний будинок та дитячу лікарню

Читать на русском
Вранці російські війська вдарили по Херсону з артилерії. Знову під обстрілом були будинки городян, дитячі та медичні заклади.

Російські військові сьогодні вранці знову обстріляли Херсон. Під ударом опинилися житлові будинки городян, дитячі та медичні заклади.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич 16 січня, у Telegram.

Удар росіян по Дніпру: жертв стало більшеВнаслідок ракетного удару росіян по багатоповерхівці у Дніпрі 36 людей загинули, з них двоє дітей.

«Вранці російські війська вдарили по Херсону із артилерії. Знову під обстрілом були оселі містян, дитячі та медичні заклади. День почався з нового воєнного злочину російських загарбників», – написав він.

За даними голови ОВА, у Дніпровському район міста ворожі снаряди поцілили у будинок та будівлю інтернату.

Попередньо, за його словами, відомо про одну загиблу, яка жила в пошкодженому будинку. Жінка померла від отриманих осколкових поранень на місці.

«Також рашисти вкотре атакували обласну дитячу клінічну лікарню. В результаті атаки вибито скло в неонатальному корпусі - ця будівля на даний момент порожня, тому поранених немає», – додав глава ОВА.

Нагадаємо, Херсонську область минулої доби російські війська накривали вогнем 90 разів, троє людей загинули, 14 – поранені.

Сьогодні вночі окупанти вдарили ракетами С-300 по Запоріжжю. Поранено 5 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: