Україну на початку лютого відвідає колегія Єврокомісії

Читать на русском
На початку лютого Колегія Європейської комісії відвідає Україну, повідомила президент ЄК Урсула фон дер Ляйєн.

На початку лютого Колегія Європейської комісії відвідає Україну. На сьогодні продовжується спільна робота Європейської комісії та українського уряду.

Про це повідомила президент ЄК Урсула фон дер Ляйєн у п'ятницю в Кіруні (Швеція) на пресконференції, організованій у зв'язку з переходом до Швеції головування в Європейській Раді, пише Інтерфакс-Україна.

Вступ до Євросоюзу: як Україна виконує рекомендаціїЯк Україна виконує сім вимог, необхідних для членства у Європейському Союзі, – на інфографіці.

«Україна вражаюче амбітна, сильна та швидка у досягненні результатів. Це дуже добре. Щоб підтримувати цей процес, Колегія відвідає Україну на початку лютого – ми матимемо зустріч Колегія-уряд», – сказала президент Єврокомісії.

Конкретної дати вона назвала.

При цьому фон дер Ляйєн констатувала, що станом на сьогодні у спільній роботі Європейської комісії та українського уряду перебуває «близько 18-20 різних файлів».

Нагадаємо, 3 лютого у Києві відбудеться саміт Україна-ЄС. Як повідомили у МЗС, на ньому порушать питання щодо вступу України до Євросоюзу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: