СБУ проводить контррозвідувальні заходи в одному з районів Києва – подробиці

Читать на русском
У Печерському районі Києва, зокрема, в урядовому кварталі працюють силовики – оглядають приміщення, можлива перевірка громадян та автомобілів.
Фото: СБУ

Служба безпеки України проводить контррозвідувальні заходи у Печерському районі Києва, зокрема, в урядовому кварталі та прилеглих територіях.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Воєнний стан в Україні: які обмеження діютьВ Україні запроваджено воєнний стан. На нашій інфографіці – які обмеження передбачені законом.

СБУ діє разом із Управлінням державної охорони, Нацполіцією та Військовою службою правопорядку ЗСУ. «Мета – перевірка та посилення контрдиверсійного захисту важливих державних об’єктів, підвищення безпеки осіб, стосовно яких здійснюється державна охорона. Це особливо важливо в умовах збройної агресії рф, яка намагається дестабілізувати ситуацію в Україні будь-яким способом», – розповіли правоохоронці.

Силовики сьогодні:

  • оглядають території та окремі приміщення (приміщення, офіси, місця загального користування багатоквартирних житлових будинків, закладів сфери громадського обслуговування тощо) для виявлення заборонених до обігу предметів;

  • перевіряють громадян, які перебувають на території урядового кварталу, при цьому буде посилено режимні заходи у Печерському районі.

Під час проведення заходів можливі обмеження проходу та проїзду вулицями столиці, перевірка документів громадян, огляд автомобілів.

Нагадаємо, воєнний стан в Україні продовжено до 19 лютого.

На інфографіці «Слово і діло» можна побачити, які обмеження діють під час воєнного стану.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: