Окупанти обстріляли Краматорськ: двоє людей в автомобілі загинули

Читать на русском
Основний удар припав на дорогу і автомобіль, що рухався по ній. Відомо, що двоє людей, які перебували в машині, загинули.
t.me/tymoshenko_kyrylo

Російські окупаційні війська вчора, 9 січня, пізно ввечері завдали ракетного удару по Краматорську та Костянтинівці Донецької області.

Про це заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко повідомляє у Telegram.

Як зазначається, основний удар припав на дорогу і автомобіль, що рухався по ній. Відомо, що двоє людей, які перебували в машині, загинули. Про поранених та пошкодження інфраструктури не повідомляється.

Водночас, згідно зі словами голови Донецької ОВА Павла Кириленка, окупанти приблизно о 23:00 завдали ударів по Краматорську та Костянтинівці. У Костянтинівці ракети впали за межами міста, ніхто не постраждав. У Краматорську удар припав на вулицю Олекси Тихого.

Згодом очевидці знову повідомили про нові вибухи у Краматорську.

Нагадаємо, що російські окупанти в ніч на 8 січня обстріляли ракетами Краматорськ Донецької області. Ворожим вогнем пошкоджено багато будівель.

У рф заявили, що ракетний удар по Краматорську в ніч на 8 січня нібито був помстою за удар Сил оборони по Макіївці в новорічну ніч. В ЗСУ ж спростовують цю інформацію.

Також стало відомо, що кількість поранених у результаті ворожого ракетного удару по Очакову зросла до 15 людей. Серед постраждалих є маленька дитина двох років.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: