Російські окупанти почали розстрілювати солдатів, які бажають здатися в полон ЗСУ

Читать на русском
Окупанти змушені розстрілювати солдатів, які планують здаватися в полон ЗСУ, оскільки російські війська деморалізовані
Ілюстративне фотоПропаганда Кремля

Деморалізація серед російських окупантів досягла таких меж, що вони розстрілюють власних солдатів, які хочуть здатися в полон Збройним силам України. Так, близько Чистопілля Запорізької області 5 січня росгвардійські карателі розстріляли шістьох солдатів ЗС рф.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Російський терор в Україні: чого домагається Росія і що її стримуєПро те, чому росія застосовує терор, чому вона типова держава нацистського спрямування, що зламало її плани щодо масового терору і знищення України – в матеріалі Слово і діло

«Для підтримки військової дисципліни та недопущення поширення панічних настроїв серед особового складу окупаційних військ, що діють на запорізькому напрямку, противник задіяв підрозділи Росгвардії. Так, стало відомо, що 5 січня, поблизу населеного пункту Чистопілля, були розстріляні 6 осіб, які висловили позицію про здачу в полон Силам оборони України» - йдеться в повідомленні Генштабу.

У неділю, 8 січня, відбувся черговий обмін військовополоненими між Україною і рф, в ході якого додому повернулися 50 українських бійців.

Нагадаємо, з полону країни-агресора за 2022 рік вдалося звільнити 1596 осіб, серед яких – військові та цивільні українці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: