Захисники ЧАЕС та Маріуполя: з російського полону повернулися ще 50 військових

Читать на русском
У неділю, 8 січня, відбувся черговий обмін військовополоненими між Україною та рф, у ході якого додому повернулися 50 українських бійців.
t.me/ermaka2022

У неділю, 8 січня, відбувся черговий обмін військовополоненими між Україною та рф, у ході якого додому повернулися 50 українських бійців.

Про це повідомляє керівник Офісу президента України Андрій Єрмак.

Сьогодні з російського полону вдалося звільнити 33 офіцери та 17 рядових і сержантів. Серед них є військові ЗСУ та тероборони, Нацгвардії та Держприкордонної служби, Військово-морських сил та Сил спецоперацій.

«33 офіцери та 17 рядових і сержантів. Повертаємо людей, які потрапили в полон на Чорнобильскій АЕС, а також оборонців Маріуполя, хлопців з Донецького напрямку, з-під Бахмута, а також із Київщини, Чернігівщини, Херсонщини та інших регіонів, де тривали бої», – пише Єрмак.

Нагадаємо, з полону країни-агресора за 2022 рік вдалося визволити 1596 осіб, серед яких – військові та цивільні українці.

Додамо, український омбудсмен (уповноважений Верховної ради з прав людини) Дмитро Лубінець планує в січні зустрітися з омбудсменом росії Тетяною Москальковою для обговорення низки тем – у тому числі звільнення мирних українців з полону рф.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: