Росія не вивела на бойове чергування в Чорне море жодного корабля

Читать на русском
В суботу, 7 січня, російська федерація не вивела жодного корабля на бойове чергування в Чорному морі.
Укрінформ

В суботу, 7 січня, російська федерація не вивела жодного корабля на бойове чергування в Чорному морі.

Про це Військово-морські сили Збройних сил України повідомляють у Телеграмі.

Однак загарбники тримають ворожі судна в акваторіях Азовського та Середземного морів. Зокрема, в Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації утримуючи на бойовому чергуванні два кораблі. У Середземному морі зафіксовані дев'ять російських кораблів, зокрема п'ять ракетоносіїв, загальний залп яких становить 72 «Калібри».

Ще «два-три» обстріли і все: прогнози щодо вичерпання ракетного запасу росіїЗа останніми оцінками, у росії залишилося ракет на кілька масованих атак. Прогнози щодо вичерпання ракетного запасу рф – на інфографіці.

Також встановлено, що за добу, 6 січня, прохід Керч-Єнікальською протокою в інтересах російської федерації до Азовського моря здійснили 19 суден, сім з них рухалися з протоки Босфор. До Чорного моря в інтересах рф пройшли 27 суден, чотири з яких продовжили рух у напрямку протоки Босфор.

Нагадаємо, ракетні запаси російських терористів значно вичерпалися після початку повномасштабного вторгнення в Україну. Зараз кількість російських ракет впала до мінімальних значень, також у рф залишилося всього 12% дронів, придбаних в Ірану.

Російська окупаційна армія все більше покладається на безпілотники іранського виробництва у війні проти України. Ймовірно, країна-агресор значно виснажила свій поточний запас дронів-камікадзе.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: