Окупанти вивезли «на свята» до Ростова близько 400 українських дітей – ЦНС

Читать на русском
Окупанти вивозять українських дітей до москви, Ростова та інших міст та облцентрів росії, аби переконати, що в країні-агресорі на них нібито чекає щасливе майбутнє.

Окупанти вивозять українських дітей до москви, Ростова та інших міст та облцентрів росії, аби переконати, що в країні-агресорі на них нібито чекає щасливе майбутнє.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Що робити, якщо дитину депортували окупанти: поради МінінтеграціїУ Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України дали поради, що робити, якщо дитину депортували окупанти рф.

За інформацією, лише із тимчасово окупованої Горлівки Донецької області вивезли 414 дітей до Ростовської області на «святкові заходи». Там, на території росії, дітям певним чином «промивають мізки» російською пропагандою «русского мира», при цьому головною метою є «гра на контрасті», коли дітям демонструють «щасливе та безтурботне» життя в росії на противагу війні в Україні.

До вивезення дітей залучають медичний персонал, який фактично бере участь у цьому злочині, спрямованому на знищення цілого покоління українців.

«У всіх російських школах на тимчасово окупованих територіях, які є просто пропагандистськими центрами із завезеними освітянами з рф, щодня проводяться «розмови про важливе». Метою цих уроків є переконати місцевих дітей у тому, що рф їх урятувала від «нацистів», а захоплені землі споконвіку були російськими. Таким чином у пам'яті дітей відображаються переваги росії над їх Батьківщиною», - зазначає ЦНС.

Водночас ворог збільшив кількість пропагандистських заходів у південних тимчасово окупованих районах України, де дітей звозять на виступи блогерів, спортсменів та музикантів із рф. Такі самі зустрічі відбуваються у дитячих таборах, куди росіяни вивозять українських дітей на так зване лікування.

Раніше в Україну повернули трьох дітей, депортованих окупантами.

Нагадаємо, українських підлітків вивозять із захопленої Луганської області до росії. Далі їх відправляють до Чечні для «патріотичного виховання».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: