Обстріли прикордонних районів Харківщини: зруйновано ліцей та поранено пенсіонера

Читать на русском
Російські війська продовжують обстріли прикордонних населених пунктів Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів Харківської області.

Російські війська продовжують обстріли прикордонних населених пунктів Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів Харківської області.

Про це повідомив 6 січня голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

ISW: заява путіна про «різдвяне перемир'я» – інформаційна операціяПутін хоче перемир'я на Різдво, щоб дати російським війська перепочинок. Розуміючи, що Україна не припинятиме вогонь, він хоче представити її стороною, яка відкидає мирні ініціативи.

«Минулої доби під вогнем ворожої артилерії та мінометів були: Куп'янськ, Вовчанськ, Дворічна, Огурцове, Кислівка та інші населені пункти», – написав він.

За словами голови ОВА, у Куп'янську пошкоджено промислову будівлю, а у Дворічній частково зруйновано ліцей. Там сталася масштабна пожежа, яку гасили протягом трьох годин.

«За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, у Дворічній поранення отримав чоловік 75 років. Його госпіталізовано у стані середньої тяжкості», – додав Синєгубов.

Нагадаємо, 5 січня росія оголосила про «режим припинення вогню» на Різдво. Таке доручення президент рф володимир путін нібито дав голові Міноборони рф Сергію Шойгу.

В ОПУ заявили, що слова путіна про «припинення вогню» на лінії фронту в Україні на Різдво – це виключно пропагандистський жест і банальний прийом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: