Не буде тривалого миру, якщо тиранія візьме гору над свободою – Столтенберг

Читать на русском
Союзники НАТО продовжать підтримувати Україну та постачати їй більше зброї, тому що не може бути тривалого миру, якщо тиранія переможе свободу.

Союзники НАТО продовжать підтримувати Україну та постачати їй більше зброї, тому що не може бути тривалого миру, якщо тиранія переможе свободу.

Про це в четвер, 5 січня, в Осло під час виступу на щорічній конференції Норвезької конфедерації підприємців заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг.

Перемир'я в Україні може тільки зміцнити російські сили – The EconomistДипломатичні паузи тільки дозволяють путіну зміцнити свої позиції, упорядковувати армію і спробувати взяти реванш

«Зброя (її постачання – ред.), де факто, є шляхом до миру... Не може бути тривалого миру, якщо утиски та тиранія візьмуть гору над свободою та демократією», - сказав Столтенберг.

Керівник НАТО наголосив на важливості підтримки України та закликав союзників по Альянсу більше інвестувати в оборону, позбавитися залежності від тоталітарних режимів і стояти разом на захисті свободи та демократії.

Нагадаємо, сьогодні росія оголосила «режим припинення вогню» на Різдво. Відповідне доручення дав путін голові Міноборони росії Сергію Шойгу.

У Зеленського відповіли, що заява путіна про «припинення вогню» на лінії фронту в Україні на Різдво – це виключно пропагандистський жест і банальний прийом.

Раніше в Генштабі ЗСУ повідомляли, що тимчасового припинення вогню на Новий рік не буде, оскільки досі окупанти на нашій землі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: