Зеленський провів засідання Ставки: обговорили ситуацію на фронті та забезпечення армії

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський у четвер, 5 січня, провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача.
фото ОПУ

Глава держави Володимир Зеленський у четвер, 5 січня, провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

Про це сам президент повідомив у телеграмі.

«День розпочато із засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Три найважливіші моменти. Перше: аналізуємо ситуацію на передовій. Друге: прораховуємо усі можливі подальші кроки ворога. Третє: тримаємо на контролі забезпечення армії боєприпасами та технікою, зокрема безпілотниками – як розвідувальними, так і ударними», - заявив Зеленський.

Звернення Зеленського за підсумками 314-го дня війни – про що говорив президентПрезидент Володимир Зеленський випустив нове звернення за підсумками 3 січня, 314-го дня війни проти російських окупантів.

За інформацією пресслужби глави держави, учасники засідання проаналізували стан забезпечення Сил оборони України необхідним озброєнням та боєприпасами, а також ударними та розвідувальними БПЛА. У цьому контексті учасники розглянули поточні результати проєкту Армія дронів.

У засіданні взяли участь керівник Офісу президента Андрій Єрмак, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, міністр оборони Олексій Резніков, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов, голова Служби зовнішньої розвідки України Олександр Литвиненко, Олександр Сірський та командувачі військ оперативних напрямків.

До засідання Ставки також приєдналися міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, віце-прем'єр-міністр з відновлення України – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков, міністр фінансів України Сергій Марченко, інші урядовці, в. о. голови СБУ Василь Малюк та інші керівники силових відомств та правоохоронних органів.

Нагадаємо, 30 грудня Зеленський також провів засідання Ставки – обговорювалося питання щодо вдосконалення системи протиповітряної оборони.

У Зеленського підрахували, скільки телефонних розмов з іноземними лідерами президент провів з 24 лютого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: