Командувач оборони Києва розповів про підготовку до нового можливого вторгнення з Білорусі

Читать на русском
Сили оборони України створили на кордоні з Білоруссю угруповання, яке готове потужно зустріти ворога.
armyinform.com.ua

Сили оборони України створили на кордоні з Білоруссю угруповання, яке готове потужно зустріти ворога. Багаторівнева система захисту українських військ не дозволить йому піти далі за білоруський кордон.

Про це повідомив командувач угрупування сил та засобів оборони Києва генерал-лейтенант Олександр Павлюк в ефірі телемарафону 5 січня.

У кремлі заявили, що про виведення військ з України цього року «не може бути й мови»Про виведення військ з України до кінця року не може бути й мови, заявив Пєсков. Раніше Володимир Зеленський запропонував рф почати відведення військ на Різдво, щоб довести здатність відмовитися від агресії.

«Ми створили угруповання на кордоні з Білоруссю, яке готове гідно зустріти ворога. Київська область досить потужно підготувалася до можливого нового наступу: це кілька рубежів навколо Києва загальною довжиною близько 1 000 км, де на основі фортифікаційних позицій довгострокових оборонних споруд створена потужна система оборони, так просто пройти буде неможливо», – запевнив Павлюк.

Він зазначив, що українсько-білоруський кордон ворог не зможе подолати, оскільки це «суцільні завали та мінні поля».

«До того ж з них сплановано вогонь артилерії, роботу від снайперських груп до мобільних вогневих груп. Ми не плануємо пропустити їх далі за кордон», - заявив Павлюк, додавши, що союзним військам росії і Білорусі знадобляться чималі зусилля, аби просунутися вглиб України.

Павлюк також запевнив, що Україна уважно відстежує рух російських військ на території Білорусі.

Раніше було названо кількість російських військових, які перебувають у Білорусі.

Нагадаємо, у Гомельській області Білорусії помітили велику кількість медичної техніки росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: