Призначено нового керівника Закарпатської облпрокуратури

Читать на русском
Генеральний прокурор України Андрій Костін призначив Анатолія Ковальчука новим керівником Закарпатської обласної прокуратури.

Генеральний прокурор України Андрій Костін призначив Анатолія Ковальчука новим керівником Закарпатської обласної прокуратури.

Про це йдеться у повідомленні Офісу генерального прокурора в Facebook.

Заступник генерального прокурора Ігор Мустеца представив колективу нового керівника, а також озвучив проблемні напрямки та окреслив першочергові завдання для нового керівника Закарпатської прокуратури.

Які кадрові ротації відбулися у владі протягом рокуЦього року змінилося кілька міністрів в уряді Шмигаля, було звільнено керівників СБУ, Нацбанку та Офісу генпрокурора.

За словами Ковальчука, пріоритетними напрямками в діяльності для нього є боротьба зі злочинами проти основ національної безпеки, проявами колабораціонізму, з правопорушеннями у земельній, бюджетній та екологічній сферах, а також із явищами корупції та контрабанди.

Відомо, що Анатолій Ковальчук працює в органах прокуратури більш ніж 20 років. Обіймав посади, зокрема й керівні, в органах прокуратури Полтавської, Рівненської, Вінницької та Чернівецької областей.

До призначення очільником Закарпатської прокуратури був начальником одного з відділів Департаменту нагляду за дотриманням законів НПУ та органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю.

Нагадаємо, керівником Київської обласної прокуратури призначено Максима Криму.

Раніше Олександра Клименка було офіційно призначено керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: