Окупанти вкотре атакували Харківську область, загинув чоловік

Читать на русском
Російські війська за минулу добу, 29 грудня, вкотре обстріляли Харківську область з артилерії. У Куп'янську від ворожого вогню загинув цивільний.
Укрінформ

Російські війська за минулу добу, 29 грудня, вкотре обстріляли Харківську область з артилерії. У Куп'янську від ворожого вогню загинув цивільний.

Про це повідомляє у Telegram голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Минулої доби ворог завдав чергового масованого ракетного удару по Україні. Багато ворожих ракет збили сили нашої ППО, але є і прильоти в об'єкти інфраструктури Харкова та області», – йдеться в повідомленні.

За його словами, внаслідок ворожої ракетної атаки загинуло 2 цивільних чоловіків 55 та 54 років, чоловік 52 років отримав поранення, його госпіталізували.

Ракетні обстріли: порівняння шести останніх масованих атак росіїПорівняння шести останніх масованих атак hосії – на інфографіці. Зазначимо, з кінця листопада росія стала випускати менше ракет за один раз.

Також вчора росіяни обстріляли з артилерії населені пункти, що розташовані поруч з лінією зіткнення та кордоном з рф в Куп'янському, Чугуївському та Харківському районах. В Куп'янську через ворожий обстріл загинув 60-річний чоловік.

Синєгубов також зауважив, що в області триває гуманітарне розмінування.

«За добу вилучено та знешкоджено 29 вибухонебезпечних предметів. Втім, мінна небезпека залишається дуже високою. В с. Сніжнівка Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався чоловік 43 років. Він госпіталізований з пораненнями в стані середньої тяжкості», – додав очільник області.

Нагадаємо, у ніч проти п’ятниці, 30 грудня, російські загарбники знову атакували Київ та Київську область. Цього разу вони використали дрони іранського виробництва.

Тієї ж ночі безпілотниками атакували також Дніпропетровську область. Сили ППО збили всі ворожі БПЛА.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: