У «Дії» завершили опитування про святкування Різдва: яку дату підтримали українці

Читать на русском
У додатку Дія завершилося опитування про дату святкування Різдва. Воно стало одним із наймасовіших.
Укрінформ

У додатку «Дія» завершилося опитування про дату святкування Різдва. Воно стало одним із наймасовіших.

Про це йдеться у повідомленні на facebook-сторінці міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

Відомо, що участь в цьому опитуванні взяли понад 1,5 млн осіб.

«Завершили опитування про дату святкування Різдва. Воно стало одним із наймасовіших. Маємо понад 1,5 млн голосів за тиждень. Потужний результат», – заявив Федоров.

Новий рік у розпал повномасштабної війни: на скільки подорожчав святковий стілТрадиційний новорічний стіл, порівняно з минулим роком, подорожчав більше ніж на 33 відсотки – до 2 тисяч 698 грн.

Найбільше українців підтримали дату святкування Різдва 25 грудня. Ця відповідь набрала майже 60% голосів (903 265). А святкування 7 січня обрали 25% користувачів (390 125).

Раніше соціологи з’ясували, що в Україні за рік побільшало громадян, які підтримують ідею перенесення святкування Різдва на 25 грудня – з 26% до 44%. Проти перенесення 31% опитаних (торік було 58%).

Також повідомляли, що президент України Володимир Зеленський привітав зі світлим святом Різдва християн західного обряду. Відеозвернення він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Папа Римський Франциск в урочистому посланні з нагоди Різдва Христового побажав миру народові України та закликав зупинити війну.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: