У Києві та Харкові пролунала серія вибухів, також чути вибухи в Одесі та Львові

Читать на русском
У Києві та Харкові сьогодні вранці під час масштабної повітряної тривоги пролунали вибухи. У Харкові зупинилося метро. У столиці почалися перебої зі світлом.

У Києві та Харкові сьогодні вранці під час масштабної повітряної тривоги пролунали вибухи. У Харкові зупинилося метро. У столиці почалися перебої зі світлом.

Так, війська рф вранці 29 грудня вдарили ракетами по Харкову. Інформацію підтвердив міський голова Ігор Терехов.

Порівняння масованих ракетних обстрілів росії у жовтні-грудніПорівняння масованих ракетних обстрілів росії у жовтні-грудні – на інфографіці. Масштабні атаки відбуваються кожен тиждень-два.

«Ракетна атака на Харків. У місті є серія вибухів. Попередньо – прильоти до Слобідському району. По яким об'єктам били та чи є постраждалі - інформація поки що уточнюється», – написав він.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов закликав мешканців міста та області залишатися у укриттях.

Після ударів по Харкову у місті зупинилося метро. Також місцями почалися проблеми із водопостачанням.

Також серія потужних вибухів сьогодні пролунала у Києві. Мер столиці попередив городян, що можуть виникнути перебої з електропостачанням.

Приблизно в цей час у телеграм-каналах повідомили про вибухи в Одесі та Львові. Це була робота ППО чи влучання ракет – поки що невідомо.

Нагадаємо, сьогодні росія влаштувала чергову ракетну атаку по Україні. Як повідомив Олексій Арестович, загалом випущено понад 100 ракет і буде кілька хвиль.

У Києві, Житомирській, Полтавській та Одеській областях вже спрацювала ППО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: