У РНБО заявили, що рф може відкласти обстріл України на новорічні свята

Читать на русском
Людям потрібно себе берегти та дотримуватися правил безпеки у будь-якому разі, коли йдеться про загрозу обстрілів на свята.
Фото: ЕРА

Російські окупаційні війська можуть відкласти ймовірний масований обстріл української інфраструктури перед Новим роком через економію ракет, але гарантії цьому немає.

Про це секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов повідомляє в ефірі національного телемарафону.

Згідно з його словами, людям потрібно себе берегти та дотримуватися правил безпеки у будь-якому разі, коли йдеться про загрозу обстрілів на свята.

У дусі воєнного часу: в яких обласних центрах все ж таки встановили новорічну ялинкуНоворічну ялинку встановили у Києві, Луцьку, Ужгороді, Хмельницькому, Івано-Франківську, Кропивницькому, Львові, Миколаєві та Харкові.

Він зазначив, що українське керівництво не може гарантувати, що росіяни не завдадуть ударів перед Новим роком, проте у противника залишилося мало ракет.

«Вважатимемо, що вони економитимуть запас ракет. Сподіваємося, що свята проведемо у відносному спокої», – заявив секретар РНБО.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що новорічні свята пройдуть без аварійних відключень світла, якщо не буде обстрілів.

Раніше українців застерегли від використання піротехніки на свята.

Також одна з областей скоротить комендантську годину на Новий рік.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: