У новорічну ніч порушників комендантської години затримуватимуть – поліція

Читать на русском
У новорічну ніч в Україні комендантська година не скасовується, а порушники, які вийдуть на вулицю, ризикують опинитися у відділенні поліції.

У новорічну ніч в Україні комендантська година не скасовується, а порушники, які вийдуть на вулицю, ризикують опинитися у відділенні поліції.

Про це йдеться у заяві прессекретаря голови Національної поліції Мар'яни Реви в ефірі телемарафону.

Новий рік у розпал повномасштабної війни: на скільки подорожчав святковий стілТрадиційний новорічний стіл, порівняно з минулим роком, подорожчав більше ніж на 33 відсотки – до 2 тисяч 698 грн.

«Люди повинні розуміти, що незалежно від того, який день у нас – святковий чи несвятковий – є певні вимоги комендантської години. Поліцейські перевірятимуть осіб, перевірятимуть їхні документи, доставлятимуть до підрозділів поліції для встановлення особи чи перевірки цієї особи», - сказала Рева.

За її словами, правоохоронці також реагуватимуть на порушення заборони на піротехніку.

Представник голови Нацполіції закликала тих, хто звик гучно святкувати Новий рік, подумати про тих, кому вибухи петард та салютів можуть нагадати про вибухи снарядів.

Також ми писали про те, що у столиці не скасовуватимуть комендантську годину під час святкування Нового року, жодних масових великих заходів у місті не буде.

У День Святого Миколая, 19 грудня, у столиці запалили вогні на головній ялинці на Софійській площі. Цього року вона має назву «Ялинка незламності».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: