На Харківщині окупанти обстріляли Куп'янський район та Вовчанськ, є поранена

Читать на русском
Російські окупанти минулої доби обстріляли райони 12 населених пунктів у Харківській області.

Російські окупанти минулої доби вели обстріли районів 12 населених пунктів у Харківській області, зокрема продовжили інтенсивно обстрілювати Куп'янський напрямок.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у понеділок, 26 грудня, у Telegram.

На Харківщині відновили міст через водосховищеДорожники відновили міст у селі Мартове Чугуївського району Харківської області на Печенізькому водосховищі.

«Минулої доби мінометних та артилерійських обстрілів ворога зазнали райони населених пунктів Стрілеча, Стариця, Землянки, Устинівка, Вільхуватка, Чугунівка, Новомлинськ та Кам’янка. Також окупанти продовжують інтенсивні обстріли Куп’янського напрямку. Ворог завдав вогневого ураження по районах населених пунктів Дворічна, Кислівка, Котлярівка, Берестове та ін.», – повідомив Синєгубов.

У Куп'янському районі у селищі Дворічна через ворожі обстріли, за даними голови ОВА, було пошкоджено будинок, а також сталася пожежа на території господарських будівель на площі 250 кв. м. Обійшлося без постраждалих.

За даними обласного центру екстреної медичної допомоги, у Вовчанську госпіталізовано 72-річну жінку, яка напередодні отримала осколкове поранення.

Нагадаємо, російські військові минулої доби 33 рази обстріляли територію Херсонщини, 7 разів під удар потрапив обласний центр.

На вихідні Херсон потрапив під масований обстріл.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: