Внаслідок атаки на Херсонщину у суботу постраждало 68 осіб – ОВА

Читать на русском
У Херсонській області внаслідок ворожих обстрілів 24 грудня постраждало 68 осіб. В обласному центрі загинули 10 людей.
Ілюстративне фотоФото – t.me/khersonskaODA

У суботу, 24 грудня, російські загарбники продовжували атакувати Херсонську область. Внаслідок цього постраждали і загинули десятки осіб.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич у Telegram.

За його словами, загалом в області постраждало 68 людей. У самому Херсоні окупанти вбили 10 осіб, вдаривши по центру міста.

Війська рф атакували громаду під Нікополем, є руйнуванняУ суботу, 24 грудня, війська рф обстріляли територіальну громаду під Нікополем Дніпропетровської області.

Янушевич закликав місцевих мешканців евакуюватися. За його словами, особливо це стосується людей, які живуть біля Дніпра.

«Ці райони найбільше потерпають від російських обстрілів, тому там практично немає можливості забезпечити стале тепло- та електропостачання», – підкреслив він.

Нагадаємо, російські війська минулої доби, 23 грудня, 74 рази обстріляли Херсонську область. Окупанти потрапили по цивільній та критичній інфраструктурі. Того дня росіяни застосували фосфорні боєприпаси для атаки по Херсону.

У суботу, 24 грудня, російські військові обстріляли центр Херсона. Через обстріл 55 людей отримали поранення, 18 з яких перебувають у важкому стані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: