Ворожі ДРГ намагалися перебратися через Дніпро на правий берег Херсона – ЗСУ

Читать на русском
ДРГ росіян намагаються переправитися на правий берег Дніпра в районі Херсона, але українські військові виявляють та знищують їх.

Диверсійно-розвідувальні групи ворога намагаються переправитися на правий берег Дніпра в районі Херсона, але українські військові виявляють та знищують їх.

Про це в ефірі телемарафону 26 грудня повідомив керівник об'єднаного прес-центру сил оборони Таврійського спрямування Євген Єрін.

Як розвиватиметься війна в Україні взимку: можливі сценаріїЯк узимку розвиватимуться бойові дії в Україні, чи продовжать ЗСУ контрнаступ, чи буде пауза у війні – усі можливі сценарії.

«Так, є певні дії з боку противника та його диверсійно-розвідувальних груп щодо діяльності на островах поблизу Херсона, є спроби невеликих розвідувальних груп перейти на інший берег. Разом з тим, наша розвідка спостерігає за їх рухами і наносяться, як правило, артилерійськими засобами поразки удари по цих групах. Такі групи у разі виявлення негайно знищуються. Ворогу не дають закріпитися, не дають розгорнути свою діяльність у цьому напрямі», – зазначив Єрін.

За його словами, Сили оборони готові протидіяти спробам противника перейти на правий берег Херсона та зміцнюють свої позиції: створюють мінні загородження на всьому березі Дніпра, де можливі сутички із противником, постійно ведуть спостереження.

Українські ракетні війська, артилерія та авіація готові до поразки ворога у будь-який час доби.

Нагадаємо, окупанти не припиняють обстрілювати Херсонщину.

У цьому втрати армії рф досягли 102 тисяч вбитих.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: