Військові рф вдарили ракетами по промзоні Краматорська

Читать на русском
На Різдво, 25 грудня, російські війська обстріляли Краматорськ Донецької області. Три ворожі ракети влучили по промисловій зоні.
Укрінформ

На Різдво, 25 грудня, російські війська обстріляли Краматорськ Донецької області. Три ворожі ракети влучили по промисловій зоні.

Про це повідомив мер міста Олександр Гончаренко у Facebook.

«Падлюки знов обстріляли Краматорськ. Три ракети вдарили по промисловій зоні міста. За попередньою інформацією без жертв», – йдеться в повідомленні.

Очільник Донецької ОВА Павло Кириленко показав наслідки обстрілу та зауважив, що від ворожого вогню постраждали цехи та обладнання.

«Трьома ракетами вдарили російські окупаційні війська по Краматорську. Влучили в одне з промислових підприємств. Постраждали цехи та обладнання, але – і це головне! – обійшлося без людських жертв», – пише голова ОВА.

Кириленко додав, що окупанти також завдають численних ударів по Авдіївці. Станом на 15:00 вони вже шість разів обстрілювали місто з артилерії та градів із запалювальними елементами. Одна жінка отримала поранення.

Нагадаємо, за минулу добу, 24 грудня, від ворожих обстрілів поранення дістали семеро людей у Донецькій області.

Також повідомляли, що російські військові повністю зруйнували церкву в Киселівці Херсонської області. Вона була єдиною в цьому селі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: