Данілов пояснив, чому небажано називати росіян «орками» та «свинособаками»

Читать на русском
У РНБО українців закликали не розмивати образ ворога, а документувати його для історії. Про це повідомив Олексій Данілов.

У РНБО українців закликали не розмивати образ ворога, а документувати його для історії.

«Нам, напевно, не варто надто захоплюватися вживанням нових термінів – орк, русня, свинособака... Не треба розмивати образ ворога, так би мовити. Пишемо і одразу документуємо для історії: «російський», «росіянин», «росія» – вбив, напав, пограбував, зґвалтував, зруйнував, збрехав», – повідомив секретар РНБО Олексій Данілов у Facebook.

Путін наляканий і це небезпечно, але шансів захопити Україну немає – ДаніловОлексій Данілов заявив, що володимир путін наляканий і тому скасував своє традиційне звернення. Це може бути небезпечно для України.

За його словами, це потрібно для того, щоб назавжди закарбувалося в українській історичній пам'яті, який саме народ несе повноту колективну відповідальність за криваву війну, і щоб українцям ніколи не забути всю мерзотність російського «братства».

«PS. Тим більше, орки проти того, щоб їх ставили в один ряд із росіянами. Тим більш образливе таке порівняння для собак і ні в чому не винних свиней, які до того ж, як виявилось, набагато охайніші й чистіші, ніж окупанти», - зазначив Данілов.

Раніше у РНБО спрогнозували зростання «бавовни» на території агресора.

Зазначимо, секретар РНБО припускає новий масштабний наступ росіян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: