Данілов відреагував на навчання рф та Білорусі біля північних кордонів України

Читать на русском
Україна в курсі спільних навчань росії та Білорусі біля північних кордонів країни, вони не стали несподіванкою для бійців ЗСУ.

Україна в курсі спільних навчань росії та Білорусі біля північних кордонів країни, вони не стали несподіванкою для бійців ЗСУ.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов у ефірі національного телемарафону у вівторок, 13 грудня.

Білорусь перекидає повітряно-десантну бригаду ближче до кордону з Україною – «Гаюн»У вівторок, 13 грудня, Білорусь перекидає 103 Вітебську окрему гвардійську повітряно-десантну бригаду ближче до кордону з Україною - до Брестської області.

«Справді, сьогодні там були навчання. Ми знали, що вони там відбуватимуться. Для нас це не було несподіванкою. Ми готові до будь-якого розвитку подій, якщо рф спільно з Білоруссю здійснюватимуть ті чи інші акти агресії», - зазначив Данілов.

За його словами, Україна готується до будь-якого сценарію розвитку подальшої ситуації, й ця підготовка розпочалася вже давно.

«Якщо хтось поткнеться на нашу територію, то я йому не заздрю», - підсумував секретар РНБО України.

Зазначимо, вранці 13 грудня Білорусь розпочала раптову перевірку бойової готовності військ.

Також, за словами Данілова, країна-агресор не погодиться на пропозицію президента України Володимира Зеленського щодо виведення своїх військ із України на Різдво.

Нагадаємо, голова МЗС Дмитро Кулеба вважає, що росія сподівається поновити свої наступальні здібності до кінця січня – початку лютого. Україна робить усе можливе, щоб завадити цьому.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: