Стали відомі подробиці поранення Рогозіна в окупованому Донецьку

Читать на русском
Рогозін заявив, що його поранили під час робочої зустрічі в ресторані окупованого Донецька. За його словами, уламок увійшов вище за лопатку.

Колишній голова Роскосмосу Дмитро Рогозін розповів про подробиці того, як його поранили в ресторані окупованого Донецька.

Рогозіна цитує російське видання РБК.

«Це була робоча зустріч, вузьким колом та у спокійній обстановці після повернення з одного з наших добровольчих підрозділів. У цьому готелі ми жили останні місяці, і за 8 років противник жодного разу не обстрілював це місце. Хтось злив інформацію, і близько 19:45 сталося кілька високоточних влучень, у тому числі у місце, де ми знаходилися безпосередньо. Били калібром 120 чи 155 мм. Слідство визначить, звідки і хто. У мене поранення, металевий уламок розміром 3×4 мм увійшов вище за праву лопатку. Має бути операція. Постраждало ще кілька близьких мені людей», – заявив Рогозін.

Помічник колишнього російського чиновника також повідомив, що за оцінками лікарів витягти уламок з хребта не вийде.

Нагадаємо, Рогозіна було поранено під час обстрілу, коли він знаходився в ресторані «Шеш-беш» в окупованому Донецьку. Там він відзначав день народження. При цьому, за інформацією ЗМІ, він отримав осколкове поранення голови, сідниць та стегна.

Навесні Рогозіну оголосили про підозру у посяганні на територіальну цілісність України та пособництво у веденні агресивної війни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: