«Веземо рішення, на які чекали Сили оборони»: Зеленський підбив підсумки візиту до США

Читать на русском
Українська делегація повертається зі США додому з гарними результатами, які допоможуть на фронті, заявив президент.
president.gov.ua

Українська делегація повертається зі США додому з гарними результатами і саме з тим, що справді допоможе.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у відеозверненні у четвер, 22 грудня.

Виступ Зеленського у Конгресі США: повний текстПрезидент України Володимир Зеленський виступив із промовою у Конгресі США. Повний текст виступу.

«Повертаємося з Вашингтона – їдемо з хорошими результатами. З тим, що дійсно допоможе. Коли ми кажемо «патріоти» в Україні й у Сполучених Штатах, ми однаково маємо на увазі захист держави та людей. Це питання вирішено для України. Є й фінансова підтримка. Є й інші домовленості – про них трохи згодом», – сказав Зеленський.

За його словами, українська делегація «везе» з США на Донбас, під Бахмут і на південь рішення, на які чекали Сили оборони.

Зеленський подякував президенту США Джо Байдену за його допомогу, за міжнародне лідерство та за налаштованість на перемогу.

«Дякую Конгресу Сполучених Штатів Америки – обом палатам, обом партіям, усім, хто підтримує Україну, всім бажаючим перемоги так само, як і всі ми. Перемога буде!», – наголосив лідер України.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський здійснив перший закордонний візит під час повномасштабної війни – до США.

Там він зустрівся з американським президентом Джо Байденом. Також Зеленський виступив з історичною та емоційною промовою у Конгресі США.

Джо Байден оголосив про надання нового пакету військової допомоги для України на 2 мільярди доларів. Основним елементом цього пакету є система Patriot.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: