Поранення Рогозіна у Донецьку: прикордонники передали йому протокол про порушення

Читать на русском
Росіянину Дмитру Рогозіну, який незаконно перетнув кордон України та перебував у Донецькій області, прикордонники передали через товаришів протокол про порушення.

Громадянину росії Дмитру Рогозіну, який незаконно перетнув кордон України і перебував у Донецькій області, прикордонники не змогли особисто вручити протокол про порушення, але йому його передали товариші.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ у четвер, 22 грудня.

Стали відомі подробиці поранення Рогозіна в окупованому ДонецькуРогозін заявив, що його поранили під час робочої зустрічі в ресторані окупованого Донецька. За його словами, уламок увійшов вище за лопатку.

«Днями Державна прикордонна служба встановила, що громадянин рф рогозін д. незаконно перетнув український кордон та знайшла його місце перебування на тимчасово окупованій росією території в Донецькій області. Особисто вручити протокол порушнику прикордонники не змогли, тому даній особі його «передали» під час святкування ним дня народження небайдужі товариші», - йдеться в повідомленні.

У Держприкордонслужбі вкотре закликали росіян не порушувати українське законодавство та наголосили, що відповідальність обов'язково настане.

Нагадаємо, Рогозіна було поранено під час обстрілу, коли він перебував у ресторані «Шеш-беш» в окупованому Донецьку. Там він відзначав день народження. При цьому, за інформацією ЗМІ, він отримав осколкове поранення голови, сідниць та стегна.

Пізніше Рогозін сам розповів про подробиці того, як його поранили в ресторані окупованого Донецька.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: