Російські війська тримають в Чорному морі вісім бойових кораблів

Читать на русском
Російські війська наразі тримають в акваторії Чорного моря до восьми ворожих кораблів. Серед них немає носіїв крилатих ракет Калібр.
Getty Images

Російські війська наразі тримають в акваторії Чорного моря до восьми ворожих кораблів. Серед них немає носіїв крилатих ракет «Калібр».

Про це повідомляє на Facebook-сторінці ВМС ЗСУ.

В Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться до 8 ворожих кораблів. В Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації утримуючи на бойовому чергуванні два судна. Тим часом в Середземному морі зосереджено дев’ять ворожих кораблів, з них п’ять носіїв ракет «Калібр» загальний залп яких складає 72 ракети.

Порівняння масованих ракетних обстрілів росії у жовтні-грудніПорівняння масованих ракетних обстрілів росії у жовтні-грудні – на інфографіці. Масштабні атаки відбуваються кожен тиждень-два.

«За добу, в інтересах рф прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 8 суден, з них 1 судно рухалось з протоки Босфор, до Чорного моря – 6 суден, з них 2 судна продовжили рух у напрямку протоки Босфор», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, 16 грудня росія завдала нового удару – випустила 76 ракет по об'єктах критичної інфраструктури України. Із них 60 збили сили ППО.

Лише на Київ летіло понад 40 ракет, з яких ППО збила 37. По Харківщині запустили 10 ракет.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: