Російські окупанти обстріляли Херсон, є загиблі та поранені

Читать на русском
Ворог обстрілював мікрорайон Херсона Острів, нафтогавань, також прилітало у центр, Антонівку, Комишани, ворог не припиняє обстрілювати місто.
фото: ДСНС

Сьогодні, 18 грудня, від ворожих чергових обстрілів деокупованого Херсона загинули двоє, а також постраждали четверо людей.

Про це голова Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова повідомляє в ефірі єдиного телемарафону.

Як зазначається, після визволення Херсон постійно перебуває під ворожими обстрілами.

«Ворог не припиняє обстрілювати Херсонську територіальну громаду. Станом на 15-ту годину вже відбулося 12 обстрілів, є двоє загиблих і чотири постраждалих», - сказала Лугова.

Згідно з її словами, ворог обстрілював мікрорайон Херсона Острів, нафтогавань, також прилітало у центр, Антонівку, Комишани, ворог не припиняє обстрілювати місто.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська в неділю, 18 грудня, вкотре обстріляли Херсон. Внаслідок обстрілу постраждали троє мирних мешканців.

Також у суботу 17 грудня російські війська обстріляли територію Херсонщини 54 рази. Внаслідок ворожого вогню загинуло троє людей, шість осіб дістали поранень.

Того ж дня окупанти обстріляли шість населених пунктів у Донецькій області, є загиблі серед цивільного населення.

У ніч на 18 грудня війська рф п'ять разів обстріляли з важкої артилерії Нікопольський район Дніпропетровської області. Внаслідок атак ворога постраждав цивільний.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: