На Херсонщині від обстрілів постраждали 9 людей, двоє з них загинули – ОВА

Читать на русском
15 грудня у Херсонській області внаслідок російських обстрілів постраждали 9 людей, з них двоє загинули. Зокрема, окупанти влучили в об'єкт інфраструктури у Херсоні.
Ілюстративне фотоФото – t.me/khersonskaODA

У четвер, 15 грудня, російські загарбники знову обстрілювали Херсон та область. Внаслідок цього постраждали 9 людей.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич у Telegram.

«Російські окупанти продовжують атакувати мирні населені пункти Херсонщини. На цю годину відомо про 9 постраждалих жителів області», – зазначив він.

Окупанти не можуть здолати ЗСУ, тому знищують міста і села – ЗеленськийВолодимир Зеленський прокоментував ворожі обстріли України 15 грудня. Також він анонсував важливі міжнародні заходи, які відбудуться протягом наступного тижня.

За його словами, найбільше від ударів ворога постраждав саме обласний центр. У місті росіяни вбили двох людей, ще 6 постраждали.

«Ворог другий день поспіль атакує центр міста. Зранку окупанти влучили в обʼєкт критичної інфраструктури. Уламки ворожих снарядів забрали життя двох людей», – додав Янушевич.

Керівник ОВА зауважив, що серед загиблих – волонтерка та членкиня загону швидкого реагування міжнародної організації. Під час чергової російської атаки вона допомагала людям.

Нагадаємо, російські війська вранці у четвер, 15 грудня, вдарили по центру Херсона. Відомо про двох загиблих. Минулої доби окупанти 86 разів обстріляли територію Херсонської області.

Внаслідок ворожих обстрілів місто залишилося без світла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: