Окупанти обстрілюють Херсон з РСЗВ, загинув чоловік

Читать на русском
Зранку у суботу, 17 грудня, російські військові вкотре обстріляли Херсон. Одна людина загинула, ще одна отримала поранення.
t.me/phogovua

Зранку у суботу, 17 грудня, російські військові вкотре обстріляли Херсон. Одна людина загинула, ще одна отримала поранення.

Про це повідомляє голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич у Telegram.

За його словами, окупанти зранку обстріляли місто з реактивних систем залпового вогню, а також з артилерії. Внаслідок ворожого вогню загинув чоловік.

«Рашисти завдають ударів з РСЗВ та артилерії по Корабельному району Херсона.36-річний чоловік, що перебував у автівці, загинув на місці», – йдеться в повідомленні.

Крім цього, поранення отримала 70-річнп жінка, її доставили до лікарні.

Варто зауважити, що за минулу добу, 16 грудня, російські загарбники 27 разів обстріляли Херсонщину. Били з артилерії, РСЗВ та мінометів. Відомо, що одна людина загинула, троє жителів Херсонщини отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, минулої доби в результаті обстрілів населених пунктів Донецької області отримали поранення троє людей. Також було завдано ракетного удару по Краматорську.

Також російські війська зранку у суботу, 17 грудня, влаштували нову атаку на Одеську область. Силам ППО вдалося знищити ворожі ракети, випущені із окупованого Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: