Окупанти обстріляли Нікопольський район Дніпропетровщини, є ймовірність повторної атаки

Читать на русском
Росіяни готуються вночі обстріляти Нікопольський район Дніпропетровщини. Місцевих жителів просять провести ніч в укритті.
фото: Еспресо

У неділю, 18 грудня, російські окупаційні війська вдарили по Нікопольському району Дніпропетровщини. Відомо, що загарбники вже планують нову атаку цієї ночі.

Про це повідомляє голова Нікопольської районної військової адміністрації Євгена Євтушенка у Telegram.

Згідно з його словами, під обстрілом окупантів опинилася Марганецька громада. Рятувальники вже оглядають місця вибухів. За попередньою інформацією, в результаті атаки ніхто не постраждав.

«За інформацією партизанів, ординці готуються до повторного обстрілу, тож прошу мешканців прибережних територій провести ніч у сховищі, або скористатися правилом двох стін», - наголосив Євтушенко.

Нагадаємо, що у ніч на 18 грудня війська рф п'ять разів обстріляли з важкої артилерії Нікопольський район Дніпропетровської області. Внаслідок атак ворога постраждав цивільний.

Раніше ми повідомляли, що від ворожих чергових обстрілів деокупованого Херсона загинули двоє, а також постраждали четверо людей.

Також російські військові сьогодні, 18 грудня, обстріляли Куп'янський район Харківської області. Загарбники поцілили у лікарню.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: