Окупанти сім разів за ніч обстріляли Дніпропетровщину, у Нікополі пошкоджено десятки будинків та адмінбудівлі

Читать на русском
Нікопольський район уночі обстрілювали з Градів та важкої артилерії. У місті пошкоджено багатоповерхові та приватні будинки, магазин, адміністративні будівлі, лінії електропередач.
Фото: Telegram/Валентин Резніченко

Російські окупанти всю ніч обстрілювали Нікопольський район Дніпропетровської області з «Градів» та важкої артилерії. У Нікополі обстрілами пошкоджено житлові будинки, магазини, адміністративні будинки. Внаслідок обстрілів виникли пожежі.

Про це повідомив голова військової адміністрації області Валентин Резніченко.

По Херсону та передмістю вдарили з артилерії: горіли квартири у багатоповерхівці, загинула жінкаОкупанти завдали ударів по Херсону та приміських населених пунктах. Від влучання снарядів спалахнуло кілька квартир в одній із багатоповерхівок. Загинула жінка, четверо людей поранено.

«7 обстрілів і понад 50 ворожих снарядів на мирні міста та села. Росіяни усю ніч тероризували Нікопольський район. Били з «Градів» та важкої артилерії по трьох громадах – Нікопольській, Червоногригорівській та Марганецькій. Минулося без загиблих та поранених. У Нікополі понівечені з десяток багатоповерхових та приватних будинків, господарчі споруди, адміністративні будівлі, магазин, лінії електропередач. Обстріл спричинив пожежу. Вогонь рятувальники уже приборкали», – повідомив голова ОВА.

У Червоногригорівській громаді пошкоджено понад 10 приватних будинків та господарських споруд, електромережі. Ворожий снаряд знищив гараж та автомобіль.

У Марганецькій громаді наслідки атаки уточнюються. Усюди обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, вчора окупанти двічі за день ударили по Херсону. Під час останнього обстрілу загинули щонайменше двоє людей.

Також російські війська обстріляли Гірник у Донецькій області – двоє загиблих та десять поранених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: