Обстріл Нікопольщини: зросла кількість постраждалих

Читать на русском
15 грудня росіяни обстріляли Нікопольський район. Внаслідок цього кількість постраждалих зросла до 5.
Ілюстративне фотоФото – t.me/Yevtushenko_E

Внаслідок ворожого обстрілу Нікопольського району Дніпропетровської області 15 грудня зросла кількість постраждалих.

Про це повідомив голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко у Telegram.

Зазначається, що кількість загиблих не змінилася – помер житель Марганця. Однак постраждало через атаки росіян 5 людей.

Окупанти не можуть здолати ЗСУ, тому знищують міста і села – ЗеленськийВолодимир Зеленський прокоментував ворожі обстріли України 15 грудня. Також він анонсував важливі міжнародні заходи, які відбудуться протягом наступного тижня.

«За остаточною інформацією п'ятеро мешканців району, чоловіки та жінки з міста Марганець та Червоногригорівської ТГ отримали поранення різного ступеня тяжкості. Потерпілим надано амбулаторну та стаціонарну медичну допомогу», – підкреслив Євтушенко.

За його словами, загарбники використовували для ударів РСЗВ та ствольну артилерію. У Марганці пошкоджено 20 приватних та 10 багатоповерхових житлових будинків, 14 господарських будівель, коледж, школа, магазини, автотранспорт, газопровід та електромережі.

Крім того, у Нікополі пошкоджено 4 приватні та 1 багатоповерховий житлові будинки, господарські будівлі та медичний заклад. Рятувальники ліквідували пожежу. Внаслідок обстрілів у Червоногригорівській громаді пошкоджено 10 приватних житлових будинків, господарську споруду, АЗС, а також лінії електромережі.

Нагадаємо, 15 грудня росіяни знову завдали удару з важкої артилерії по Нікопольському району Дніпропетровської області. Загинув чоловік, також є поранені.

Також російські війська вранці у четвер, 15 грудня, вдарили по центру Херсона. Відомо про двох загиблих. Минулої доби окупанти 86 разів обстріляли територію Херсонської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: