У Києві повернули тепло до 75% мешканців

Читать на русском
Ввечері у суботу, 17 грудня, теплопостачанням повернули у домівки 75 відсотків мешканців Києва після вчорашньої ракетної атаки окупантів.
brovary.net.ua

Ввечері у суботу, 17 грудня, теплопостачанням повернули у домівки 75% мешканців Києва після вчорашньої ракетної атаки окупантів.

Про це повідомляє мер Києва Віталій Кличко.

Відомо, що в столиці тепловики продовжують працювати вже другу добу, щоб повернути тепло у домівки киян після ракетного обстрілу російських військ.

«З теплопостачанням вже 75% мешканців столиці. Тепловики продовжують працювати вже другу добу, щоб стабілізувати ситуацію з теплопостачанням у Києві», – йдеться у повідомленні Кличка.

Нагадаємо, росія 16 грудня здійснила чергову масовану атаку на міста України. Через ракетні удари пошкоджено енергооб'єкти на сході та півдні країни.

У Києві станом на ранок суботи 17 грудня водопостачання повернули всім жителям міста. Київський метрополітен також відновив роботу у звичайному режимі від сьогоднішнього ранку.

Також повідомляли, що на Київщині повернули світло лише половині мешканців. Екстрені відключення електропостачання продовжуються.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: