Рф будує оборону навколо Сватового та їхні укріплення малоефективні – британська розвідка

Читать на русском
Російські військові продовжують будувати оборонні укріплення уздовж лінії фронту, проте вони в сучасних умовах мають сумнівну ефективність.
Getty Images

Російські військові продовжують будувати оборонні укріплення уздовж лінії фронту, проте вони в сучасних умовах мають сумнівну ефективність.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії в Twitter.

Російські окупанти в останні тижні зайнялися будівництвом оборонних рубежів на Луганському напрямку, обравши північний сектор навколо Сватова. Однак російські споруди наслідують традиційні військові плани зміцнення, які практично не змінилися з часів Другої світової війни. Тому розвідники мають сумніви, що вони будуть ефективні в умовах нинішньої війни.

«Такі конструкції, ймовірно, будуть уразливі для сучасних точкових непрямих ударів. Будівництво великих оборонних рубежів є ще однією ілюстрацією повернення росії до позиційної війни, від якої більшість сучасних західних збройних сил за останні десятиліття значною мірою відмовилися», – додають у повідомленні.

Раніше повідомляли, що на Луганщині бійців рф кидають у лісосмуги без боєкомплекту та їжі. Офіцери обіцяють передати їм необхідне, але за фактом це лише слова.

За словами Гайдая, росіяни посилили мобілізацію людей на окупованій Луганщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: