У Маріуполі посилилося переміщення військової техніки рф – радник мера

Читать на русском
У Маріуполі посилилося переміщення ворожої військової техніки - БТРів, гаубиць, гармат та живої сили у напрямку Запоріжжя.

У Маріуполі посилилося переміщення ворожої військової техніки - БТРів, гаубиць, гармат та живої сили у напрямку Запоріжжя.

Про це повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко в Telegram та опублікував відповідні фото.

Російські окупанти доруйновують Маріуполь, зносячи будинки: супутникові знімкиУ тимчасово окупованому Маріуполі російські загарбники масово зносять пошкоджені багатоповерхівки.

«Військова ситуація в Маріуполі та довкола: знову посилилося переміщення у напрямку Бердянськ – Мелітополь. Війшло в пріоритет. БТРи, гаубиці, артилерія, вантажівки із військовими, із причепом гармат. Все рухається у Запорізьку область. Сьогодні знову помічено позначки «Z». До того ж V та V у квадраті», - написав Андрющенко.

Він зазначив, що оборонні споруди «зуби дракона» загарбники везуть 24 години до Маріуполя із двох напрямків – з росії та Криму.

У селищі Мангуш під Маріуполем загарбниками посилено ППО типу зенітного комплексу «Бук», стрімко збільшується військовий контингент як росіян, так і «днрівців».

«Рух колон техніки посилено супроводжується розгвардією та/або комендатурою», - написав радник мера.

Раніше у міськраді розповіли про те, що в окупованому Маріуполі людям доводиться виживати без опалення та електрики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: