Ворог обстрілював позиції ЗСУ вздовж усієї лінії фронту – Генштаб

Читать на русском
Війська рф атакували позиції ЗСУ та населені пункти вздовж усієї лінії фронту. Водночас, не було спроб штурмів і наступів із боку окупантів.

Війська рф атакували позиції ЗСУ та населені пункти вздовж усієї лінії фронту. Водночас, не було спроб штурмів і наступів із боку окупантів.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ увечері в вівторок, 13 грудня.

На Волинському та Поліському напрямах ситуація суттєво не змінилася, ознак формування наступальних угруповань противника немає.

Війська рф обстрілюють села в Запорізькій області, загинула жінкаВійська рф знову обстрілюють цивільну інфраструктуру Запорізької області, внаслідок атаки загинула 83-річна жінка.

На Сіверському та Слобожанському напрямках відбулись обстріли в районі Середини-Буди та Рясного Сумської області, а також Стрілечок, Стариці, Амбарного, Ольховатки, Дворічної та Червоного у Харківській області.

На Куп'янському напрямку росіяни із танків та всього спектру артилерії обстрілювали райони населених пунктів Куп'янськ, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Берестове Харківської області та Стельмахівка та М'ясожарівка Луганської області.

На Лиманському напрямку окупанти били із танків та артилерії по районам населених пунктів: Греківка, Площанка та Невське Луганської області, а також Терни, Ямполівка Донецької області.

На Бахмутському напрямку ворог обстрілював позиції Сил оборони із танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів: Верхньокам'янське, Спірне, Білогорівка, Веселе, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Годин Яр, Дружба, Залізне Донецьк.

На Авдіївському напрямку під обстріл із танків та артилерії різних типів потрапили райони майже двадцяти населених пунктів, зокрема Авдіївка, Невельське, Георгіївка, Мар'їнка та Новомихайлівка Донецької області.

На Новопавлівському напрямку окупанти з мінометів, ствольної та реактивної артилерії обстрілювали райони поблизу населених пунктів Времівка, Вугледар, Ненучне та Пречистівка Донецької області.

На Запорізькому та Херсонському напрямках окупанти обстрілювали позиції ЗСУ та цивільну інфраструктуру населених пунктів вздовж правого берега річки Дніпро. Під вогонь танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії потрапили райони понад 25 населених пунктів, зокрема Херсон.

За інформацією Генштабу ЗСУ, через втрати окупанти намагаються доукомплектувати свої підрозділи на Донбасі шляхом посилення мобілізації на окупованих територіях.

«На території Донецької області активізувалися заходи примусової мобілізації. У місті Горлівка призову підлягають особи чоловічої статі, у тому числі і з позначкою «броня» у військових квитках», - розповіли у Генштабі.

Нагадаємо, Краматорськ вкотре потрапив під обстріл російських військових - снаряд потрапив до корпусу Інституту техніки та менеджменту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: