Ворог атакував Краматорськ: снаряд влучив до корпусу інституту

Читать на русском
Краматорськ вкотре потрапив під обстріл російських військових - снаряд влучив до корпусу Інституту техніки та менеджменту.

Краматорськ вкотре потрапив під обстріл російських військових - снаряд влучив до корпусу Інституту техніки та менеджменту.

Про це у Тelegram повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та оприлюднив відео з місця подій.

«Краматорськ знову зазнав удару. Росіяни влучили до промзони та корпусу Інституту техніки та менеджменту. Інформація про постраждалих поки що не надходила, проте точні наслідки ще потрібно встановити», – написав очільник області.

На відео – дуже пошкоджена будівля вишу, одна стіна зруйнована вщент, на землі – вирва від вибуху, поламані дерева, розбите скло з вікон, довкола – будівельне сміття.

«Щодня росіяни цинічно атакують цивільних на Донеччині — діють як справжні терористи. У небезпеці – кожен, хто й досі залишається в області», - знову наголосив Кириленко.

Нагадаємо, війська Росії знову обстрілюють цивільну інфраструктуру Запорізької області, внаслідок атаки загинула 83-річна жінка.

Раніше окупанти обстрілювали Куп'янськ, було поранено фельдшера.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: