Під Одесою у квартирі вибухнув газовий балончик, зруйновано фасадну стіну

Читать на русском
У багатоповерхівці під Одесою в квартирі вибухнув туристичний газовий балончик, внаслідок чого сталася часткова руйнація фасадної стіни.

У багатоповерхівці під Одесою в квартирі вибухнув туристичний газовий балончик, внаслідок чого сталася часткова руйнація фасадної стіни.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС в Одеській області.

Зросла кількість пожеж через газові пальники: у ДСНС нагадали важливі правила безпекиВ Україні зросла кількість пожеж через неправильне використання газових пальників, які люди купують для нагрівання води та приготування їжі.

«Внаслідок вибуху у квартирі на 19-му поверсі 25-поверхового житлового будинку на вулиці Академіка Сахарова у селі Ліски Одеського району сталася руйнація фасадної стіни та вікна без подальшого займання», - йдеться у повідомленні.

Рятувальники зазначили, що за місцем виклику загиблих та постраждалих немає. Наразі причина вибуху встановлюється.

«Вкотре звертаємося до громадян неухильно дотримуватись правил особистої безпеки, інструкції при використанні будь-якого приладу та максимально обмежити користування виробів, які створюють потенційну загрозу», - додали в ДСНС.

Нагадаємо, у понеділок, 12 грудня, у житловому будинку у Чернівцях пролунав потужний вибух – постраждало двоє дорослих та дві дитини, одна з яких згодом померла від отриманих травм.

Рятувальники повідомляли про те, що в Україні зросла кількість пожеж через неправильне використання газових пальників, які люди використовують для нагрівання води та приготування їжі під час відключення світла.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: