На Волині стався вибух у житловому будинку: є постраждалі

Читать на русском
У Нововолинську у 5-поверховому житловому будинку вибухнули газові балони. Внаслідок цього постраждали двоє людей.
НововолинськФото – ДСНС

На Волині у суботу, 10 грудня, у багатоквартирному будинку вибухнули 2 туристичних балони.

Про це повідомляє ДСНС у Telegram.

Відомо, що вибух стався у 5-поверхівці Шахтарського мікрорайону міста Нововолинська саме на 5 поверсі. За попередніми даними, спочатку вибухнув один туристичний газовий балон, а від нього здетонував інший.

На авіабазі в окупованому Бердянську пролунали потужні вибухиНа авіабазі в окупованому Бердянську увечері прогриміли три потужні вибухи, а за ними ще декілька.

У квартирі перебувала жінка з 2 дітьми. Вона отримала незначні опіки, а допомогу їй надали на місці.

Водночас чоловіка, який підходив до дверей помешкання, відкино на сходову сітку вибуховою хвилею. Він отримав травму голови та був госпіталізований.

Крім того, вибуховою хвилею були пошкоджені вікна та двері у квартирі, а також двері в сусідньому помешканні. У результаті вибуху почалася пожежа, яка охопила стелю, стіни та речі.

Нагадаємо, у цей день у Києві стався вибух у багатоповерхівці в Голосіївському районі. Виявилося, що в одній із квартир, яку використовували як офісне приміщення, сталося коротке замкнення електромережі. Внаслідок цього загорівся та вибухнув гелевий акумулятор.

Також у п’ятницю, 9 грудня, у Голосіївському районі Києва в одному із кіосків їжі швидкого приготування вибухнув газовий балон. Постраждали п'ятеро людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: