У Києві стався вибух у багатоповерхівці: у ДСНС розповіли подробиці

Читать на русском
У Голосіївському районі Києва 10 грудня стався вибух у 24-поверховому житловому будинку. Причиною стало коротке замикання.
Вибух у КиєвіФото – ДСНС

У суботу, 10 грудня, у Києві стався вибух у багатоповерхівці в Голосіївському районі.

Про це повідомляє ДСНС у Facebook.

Зазначається, що НП сталася у 24-поверховому житловому будинку на вул. Паньківська, 20. Повідомлення про вибух рятувальники отримали о 16:50.

Здетонував снаряд: у Маріуполі, знімаючи тік-ток на руїнах, травмувалися підліткиУ тимчасово окупованому Маріуполі сьогодні, 10 грудня, пролунало два потужних вибухи. Здетонував ворожий снаряд, двоє підлітків отримали травми.

Пожежники, які прибули на місце події, встановили, що на 13 поверсі в одній із квартир, яку використовували як офісне приміщення, сталося коротке замкнення електромережі. Внаслідок цього загорівся та вибухнув гелевий акумулятор.

З верхніх поверхів вивели 10 осіб на безпечну відстань. Внаслідок вибуху вилетів склопакет, були пошкоджені меблі, побутова техніка, закопчені стіни та стеля.

Крім того, пошкоджено автомобіль, який був припаркований поруч. Серед людей постраждалих немає.

Нагадаємо, у п’ятницю, 9 грудня, у Голосіївському районі Києва в одному із кіосків їжі швидкого приготування вибухнув газовий балон. Постраждали п'ятеро людей.

Внаслідок потужного вибуху в Одесі на вулиці Прохоровській постраждали семеро осіб: двоє цивільних та п'ятеро поліцейських.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: