В одному зі столичних кіосків вибухнув газовий балон, є постраждалі

Читать на русском
У п’ятницю, 9 грудня, у Голосіївському районі Києва в одному із кіосків їжі швидкого приготування вибухнув газовий балон. Постраждали п'ятеро людей.
Фото ДСНС

У п’ятницю, 9 грудня, у Голосіївському районі Києва в одному із кіосків їжі швидкого приготування вибухнув газовий балон. Постраждали п'ятеро людей.

Про це повідомляє ДСНС.

«9 грудня о 19:27 до Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про вибух на вул. Васильківській, 34-Б у Голосіївському районі столиці», – йдеться у повідомленні.

Рятувальники вияснили, що у металевому кіоску із приготування їжі швидкого приготування стався вибух газового балона, надалі зайнялася пожежа. Вогнем було охоплено 2 суміжні кіоски.

Внаслідок вибуху постраждали п'ятеро людей, зокрема, з них 2 працівники кіоску з приготування їжі, 1 відвідувач, 1 людина, яка намагалася гасити пожежу та продавець суміжного магазину з продажу мобільних аксесуарів.

Рятувальники додають, що внаслідок пожежі обидва кіоски згоріли повністю.

Нагадаємо, в неділю, 4 грудня, в російському Нижньовартовську стався вибух у житловому будинку, внаслідок чого обрушилися два поверхи. Зазначали, що вибухнув балон з побутовим газом, який міг використовуватися під час ремонту квартири.

На початку грудня в Одесі під час перевірки автівки пролунав вибух. Постраждали семеро осіб: двоє цивільних та п'ятеро поліцейських.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: