Британський художник Бенксі продасть 50 малюнків, щоб зібрати гроші на допомогу Україні

Читать на русском
Всесвітньо відомий британський вуличний художник Бенксі створив 50 малюнків-трафаретів, кошти з продажу яких передасть на допомогу Україні. Малюнки коштуватимуть по 5000 фунтів.
Укрінформ

Всесвітньо відомий британський вуличний художник Бенксі створив 50 малюнків-трафаретів, кошти з продажу яких передасть на допомогу Україні. Малюнки коштуватимуть по 5000 фунтів.

Про це художник повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що кошти збиратимуть спільно з благодійним фондом Legacy of War Foundation.

«Я зробив 50 таких принтів, а всі виручені кошти підуть нашим друзям в Україні. Завітайте на сайт banksy.legacyofwarfoundation.com», – йдеться в повідомленні Бенксі.

Кожну з 50 робіт художника підписано і пронумеровано, один покупець може придбати лише один екземпляр за ціною 5000 фунтів стерлінгів. На сторінці фонду додають, що кожен екземпляр покладений у дерев’яну раму та унікальний, оскільки подряпини на кожен принт Бенксі наносив окремо – за допомогою ножа для піци.

Скільки безповоротної фіндопомоги отримала Україна з початку повномасштабної війниУкраїна з початку повномасштабної війни з росією отримала 10,6 млрд доларів безповоротної допомоги від іноземних партнерів. Докладніше – на інфографіці.

«Якщо ви хочете придбати один, будь ласка, зареєструйте свої дані нижче. Реєстрація закінчується в п’ятницю, 16 грудня. Множинні замовлення та боти будуть дискваліфіковані. Переможців буде обрано за допомогою комп’ютера і їм буде надіслано інформацію про те, як завершити купівлю», – йдеться в повідомленні.

На зібрані кошти закуплять нові машини швидкої допомоги та допоміжні машини, необхідні для продовження евакуації людей на Донбасі.

Раніше повідомляли, що Бенксі підтвердив авторство семи графіті в Україні. Зокрема, у Києві, Бородянці та в Ірпені.

Також повідомляли, що від початку повномасштабного вторгнення росії США виділили більш ніж $1,5 мільярда із метою забезпечення програм гуманітарної підтримки України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: