Франція передала Україні 100 генераторів

Читать на русском
Франція передала Україні 100 генераторів середньої потужності. Вони мають посилити роботу енергосектору та допомогти пройти опалювальний сезон.
Ілюстративне фотоФото – facebook.com/minenergoUkraine

Франція передала Україні генератори для того, щоб посилити роботу енергосектору.

Про це повідомляє Міністерство енергетики України у Facebook.

Відомо, що країни передала 100 генераторів середньої потужності. Зокрема, вони допоможуть українцям пройти опалювальний сезон.

Відновлення енергетичної інфраструктури України: чим допомагають союзникиСША, Британія, Німеччина, Франція, Латвія, Японія, Чехія та інші країни виділили Україні кошти на відновлення енергетичної інфраструктури, а також передали генератори чи трансформатори.

Зазначається, що вантаж включає генератори потужністю від 5 кВ до 10кВ, а також від 12кВА до 40кВА. Їх доставили в Україну за допомогою Механізму цивільного захисту Європейського Союзу.

«Українські енергетики тримають другий фронт у цій війні з росією – енергетичний фронт. І виклики, з якими вони стикаються – безпрецедентні», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, українська енергетична система залишилася цілісною завдяки роботі сил протиповітряної оборони. При цьому російські ракети все ж таки влучили в енергетичні об'єкти в трьох областях України.

У містах та областях України розгорнуто 5248 «пунктів незламності», якими скористалися 100 тисяч людей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: