«Буде важко»: Гайдай припустив, коли ЗСУ звільнять всю Луганщину

Читать на русском
Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай спрогнозував, що українські військові зможуть вийти на лінію розмежування 2014 року до кінця зими, а протягом 2023-го звільнять всю Луганщину.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

Глава Луганської ОВА Сергій Гайдай заявив, що вже наприкінці прийдешньої зими підрозділи Сил оборони можуть вийти на лінію розмежування 2014 року.

Про це він розповів в інтерв’ю, яке опублікував у Facebook.

За його словами, українським захисникам буде важко у подальшому визволенні територій, які окупували російські військові. Водночас він спрогнозував, що вже у 2023 році ЗСУ зможуть повністю деокупувати Луганщину.

У кремлі заявили, що не планують анексувати нові території України, а займатимуться «звільненням»Пєсков заявив, що росія звільнятиме свої окуповані території. Йдеться про області України, які рф незаконно приєднала шляхом псевдореферендумів.

«Я дуже хотів би, щоб ми на новий рік все ж таки зайшли у Кремінну. Я впевнений, що наприкінці зими ми можемо вже вийти на лінію розмежування, там була окупація з 2014-го року, і врешті-решт у 2023 – звільнити всю Луганську область», – підкреслив Гайдай.

Нагадаємо, інформацію активіста Сергія Стерненка про публічну страту цивільних в Луганській області перевіряють.

Українських підлітків вивозять із захопленої Луганської області до росії. Далі їх відправляють до Чечні для «патріотичного виховання».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: