Українські посольства в Румунії та Данії отримали небезпечні пакунки – Кулеба

Читать на русском
Дипломатичні представництва України в Данії та в Румунії отримали небезпечні пакети. Про це повідомив голова МЗС Дмитро Кулеба під час брифінгу у вівторок, 6 грудня.

Дипломатичні представництва України в Данії та в Румунії отримали небезпечні пакети.

Про це повідомив голова МЗС Дмитро Кулеба під час брифінгу у вівторок, 6 грудня.

Український гуманітарний центр в Іспанії обмалювали фашистськими знакамиНевідомі обписали вікно, де був прапор України, фашистською свастикою, російськими символами агресії проти України, а також радянськими символами.

«Маємо нові випадки відправлення до наших посольств небезпечних пакетів: сьогодні додалися наші посольства в Румунії та посольство України в Данії. Усіх, хто продовжує відправляти ці пакети, тероризувати наші посольства, прошу розслабитися та не витрачати свій час та гроші на поштові марки. Нічого ви цим не досягнете», - сказав він.

Нагадаємо, 30 листопада у посольстві України у Мадриді стався вибух. Вибухівку було заховано у конверті з листом, адресованим послу України Сергію Погорельцеву.

Небезпечні пакети також отримала іспанська компанія Instalaza, яка виробляє зброю для постачання в Україну, канцелярію прем'єр-міністра Педро Санчеса, Міноборони та авіабазу Торрехон.

2 листопада до посольств та консульств України в Угорщині, Нідерландах, Польщі, Хорватії, Італії, Чехії надійшли закривавлені пакунки. У пакунках були очі тварин.

В Іспанії вже встановили, звідки було надіслано небезпечні листи.

Станом на 5 грудня погрози отримала 21 дипустанова України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: