Ворог посилює «поліцейський» тиск на лівому березі Дніпра – Гуменюк

Читать на русском
Російські військові, які втекли з правого на лівий берег Дніпра на Херсонщині, розуміють, що поразка неминуча. Але вони продовжують тероризувати мирних українців.

Російські військові, які втекли з правого на лівий берег Дніпра на Херсонщині, розуміють, що поразка неминуча. Але вони продовжують тероризувати мирних українців.

Про це повідомила речниця пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

Росіяни вивезли всіх колаборантів з Олешок на Херсонщині – ЦНСРосійські окупанти вивезли з Олешок на Херсонщині всіх колаборантів, включно з поліцейськими, які зрадили Україну.

Вона зазначає, що окупанти посилюють «поліцейський» тиск на лівому березі Дніпра. Російські війська проводять обшуки та перевірки серед місцевого населення. Окупанти намагаються виявити патріотів.

«Методи окупантів не змінюються, вони продовжують тиснути на людей, продовжують вербувати на співпрацю», - сказала Гуменюк.

Спікер наголосила, що окупований лівий берег Херсонської області також буде звільнений. За її словами, українці розуміють, що ЗСУ близько.

«Місцеві розуміють, що до лівого берега досить близько», - додала вона.

Нагадаємо, з 3 по 5 грудня включно мешканцям окупованого лівого берега Херсонської області дозволили евакуюватись через річку Дніпро.

Також повідомляли, що з території країни-агресора на тимчасово окуповану частину Херсонської області перекидаються силовики з метою незаконного призову мешканців регіону до армії російських загарбників. Відповідну мобілізацію Кремль планує провести вже в грудні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: