Війська рф випустили по Сумщині 110 снарядів та мін: пошкоджено житлові будинки

Читать на русском
30 листопада російські окупанти обстріляли низку громад Сумської області. Всього випустили 110 снарядів та мін, є пошкодження.
СумщинаФото – t.me/Zhyvytskyy

У середу, 30 листопада, російські загарбники знову обстрілювали прикордонні території Сумської області. Всього вони випустили 110 снарядів і мін.

Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький у Telegram.

По території Краснопільської громади ворог 10 разів вдарив із САУ. Обійшлося без наслідків.

Середино-Будську громаду окупанти обстріляли з мінометів, ствольної артилерії та САУ. Зафіксували 18 прильотів, без руйнувань.

Окупанти вдарили по житловому будинку у Херсоні: почалася пожежаУ ніч на 1 грудня російські окупанти знову обстрілювали Херсон. Зафіксовано приліт по житловому будинку, на місці події почалася пожежа.

Есманську громаду протягом дня атакували 4 рази. Об 11:30 був мінометний обстріл – 20 прильотів 120 мм калібру. Внаслідок цього було пошкоджено 9 приватних житлових будинків та дитячий садок.

Після 12:30 росіяни знову вдарили по прикордонню із артилерії, 6 прильотів. Ближче до 17:00 ще 6 мін розірвалося на території громади. У цих випадках обійшлося без пошкоджень.

У Білопільській громаді під час обстрілу лікарні було посічено 5 автівок. Також пошкоджено 9 прилеглих будинків, газові та електромережі.

Ще по одному прикордонному селу з території росії був мінометний обстріл – 15 прильотів. Без руйнувань.

Нагадаємо, російські війська вранці у середу, 30 листопада, вдарили по лікарні у Білопіллі Сумської області. Будівля отримала масштабні руйнування, пошкоджені й будинки, що стояли поруч. Загинув 15-річний хлопчик.

Також вранці того ж дня окупанти обстріляли центр Херсона, просто у своїй квартирі загинула жінка. Також поранено чоловіка, який був на вулиці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: